/ 06 Mar

Stanleymessen bedrukken met logo

Waarom stanleymessen bedrukken?

Ben je op zoek naar een handige en gepersonaliseerde gadget voor jouw harde medewerkers? Joinz bedrukt al je gereedschappen met jouw logo! De bestseller uit het assortiment van gereedschappen van Joinz zijn de stanleymessen. Maar wat maken de stanleymessen met logo nou zo populair?

Iedereen herkent het gevoel wel: Even snel iets moeten doorknippen of een pakketje openen, maar je hebt geen schaar of mes bij de hand. Erg logisch, het is bovendien gevaarlijk om met een scherp mes of een schaar op zak te lopen! Een stanleymes is daarentegen heeft een veiligheidsfunctie waarmee je het mes in- en uit- kan schuiven. Zo kan je deze handige gadget altijd bij je dragen zonder een gevaarlijke situatie te creëren!

Stanleymessen bedrukken met logo

Bij Joinz bedrukken we je stanleymessen met jouw logo! Een praktisch en gaaf relatiegeschenk voor jouw hardwerkende collega’s. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan werken met gepersonaliseerd gereedschap?

Een bedrukt stanleymes met logo is niet alleen een geschenk voor je collega’s, maar straalt ook professionaliteit en ervaring uit naar klanten. Super gaaf dus, maar hoe laat jij je stanleymessen bedrukken met jouw logo?

Stuur vandaag nog je logo en eventuele ontwerpideeën op naar onze designers, en ontvang binnen enkele uren een digitaal drukvoorbeeld. Geheel gratis en vrijblijvend! Nog aanmerkingen of wensen? Laat het ons gerust weten, wij beginnen pas met drukken als jij 100% tevreden bent!

Joinz maakt gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken en kiest de beste techniek per product. Voor stanleymessen is die bedrukkingstechniek de ‘tampondruk’. De tampondruk is een grote siliconen stempel (de tampon) die jouw logo zeer nauwkeurig op kleine oppervlakken kan drukken. Je kan bij deze bedrukkingstechniek kiezen voor een bedrukking van 1-4 kleuren. Over het algemeen geldt: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukte stanleymessen, des te goedkoper je uit komt.

Jouw stanleymessen een chique uitstraling geven? Laat je metalen hobbymesjes dan met jouw logo graveren! De lasergravure geeft producten een luxe look en wordt dan ook niet voor niets voor relatiegeschenken gebruikt.

Goedkope stanleymessen bedrukken

Een voordelig en toch persoonlijk weggevertje voor je collega’s bestellen? Dan zit je goed bij Joinz! Wij zijn zeer budgetgericht. Zo is bijvoorbeeld het Jumbo hobbymes al te bedrukken vanaf €0,48 per stuk. Dit stanleymes is bovendien verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren. Een goedkope en toch super handige gadget!

Een goedkoop stanleymes met een stoere uitstraling bestellen? Ga dan voor de metalen Fainel stanleymessen. Dit stanleymes is al verkrijgbaar vanaf €0,88 per stuk en is te graveren met jouw logo. Dus waar wacht je nog op? Joinz bedrukt en graveert stanleymessen voor ieder bedrijf en budget!

Is draadloos opladen de toekomst?

Je herkent het gevoel vast wel: Je moet nog een paar belletjes plegen maar je telefoon is midden op de werkdag al leeg. Geen wonder, de mobiele telefoon wordt tegenwoordig immers zo intensief gebruikt! Het is dan ook erg vervelend wanneer je telefoon een lege accu heeft. Bovendien is het altijd weer een struggle om je telefoonsnoer uit de knoop te halen en een stopcontact te vinden. Joinz komt daarom met een simpele oplossing voor jou en je collega´s: De draadloze oplader!

Voordelen van draadloos opladen

Een draadloze oplader is verbonden aan een usb-kabel en kan aan je laptop, computer of oplaadkopje worden aangesloten. Om je telefoon op te laden leg je deze simpelweg op het oplaadplatform. Zo voorkom je gedoe met snoertjes en bespaar je een hoop tijd.

Een ander belangrijk voordeel is dat vrijwel iedere mobiele telefoon voorzien is van een draadloos opladen functie. Zo kan jouw draadloze oplader iedereen zijn telefoon opladen en heb je geen last van verschillenden telefooningangen. Nooit meer last van een lage accu? Bestel dan vandaag nog je draadloze opladers bij Joinz!

Draadloze opladers bedrukken met logo

Ben je op zoek naar een gaaf en modern relatiegeschenk voor je collega’s en zakenpartners? Schenk je relaties dan een gepersonaliseerde draadloze oplader. Bij Joinz kan je jouw logo op je draadloze opladers al laten drukken vanaf €3,90 per stuk! De bedrukte draadloze opladers met logo zijn razend populair en staan dan ook niet voor niets in de bestsellerlijst. Met dit geschenk toon je je waardering voor je collega’s en geef je jouw bedrijf tegelijkertijd een moderne uitstraling.

Een volledig gepersonaliseerde draadloze oplader als relatiegeschenk bestellen? Ga dan voor een custom made draadloze oplader in de vorm en kleuren van jouw logo! Ben je benieuwd hoe jouw custom made draadloze oplader er uit komt te zien? Stuur vandaag nog jouw logo op naar onze designer en ontvang binnen enkele uren een digitaal 3D voorbeeld. Geheel gratis!

Duurzame draadloze opladers bedrukken

Wil je jouw bedrijf een duurzame look geven met één van de nieuwste gadgets? Ook dan zit je goed bij Joinz! Wij bieden een ruim assortiment van ecologische draadloze opladers of opladers van gerecyclede materiaal. De duurzame draadloze opladers zijn onder andere gemaakt van:

  • Bamboe
  • Tarwestro
  • Kurk
  • Gerecycled ABS plastic
  • RPET; gemaakt van gerecyclede plastic flesjes.
  • Elektronisch afval

Met zo een ecologische of gerecyclede draadloze oplader als relatiegeschenk straalt jouw bedrijf duurzaamheid uit. Dus waar wacht je nog op? Zet je in voor een moderne en groene toekomst met een bedrukte draadloze oplader van Joinz!

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Nieuwbouwjubi.nl